Bejelentés


Családi titkok videók


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Linkek 

A lejátszás Firefoxon és google cromon működik! Gyengébb gépeken az előtöltés idején akadozhat a videó! Ebben az esetben célszerű lepausolni és megvárni ameddig végig előtölti a videót! Az előtöltés közben jobban használja a számítógépben a processzort! Ha végig ment az előtöltés, a processzort csak a lejátszás terheli! erősebb gépeken nem kell előtölteni a videót, gyengébb gépeken ha kép vagy hangakadást tapasztaltok, akkor ajánlatos megvárni az előtöltés végét!!

 

Ezentúl a részeket a lejátszási listában találjátok meg! Letölteni és lejátszani is lehet!

 


Hibás linkekkel kapcsolatban, az üzenet menüpontban feltüntetett e-mail címre várom a bejelentéseket!

 

 

A feltöltések általában szerda és péntek éjszakánként történnek! A lejátszási listához csütörtökön és szombaton adódnak hozzá az új részek, a pénteki rész kivételével! A pénteki rész vagy a hétvégén, vagy a hét elején kerül feltöltésre!

 

Csúsznak a feltöltések, részletek a honlapon történt változások menüpontban a Hírek 2013 06 21-nél!

 

Júliustól változik a feltöltés menete, részletek a honlapon történt változások oldalon a hírek 06.29-nél

 


A tv újság szerint szerdánként a családi titkok ismétlései mennek! Az újságból kiderül, hogy hányadik részt adják szerdánként!

http://tvmusor.hu/

 

Családi titkok ismételt részeinek listája

 

Link szövege

 

Családi titkok részeinek címei:

http://port.hu/csaladi_titkok/pls/fi/films.episode_list?i_film_id=138162&i_season=-1

 

 

A lejátszási lista indítása: A lista videói a lejátszási gombra kattintva online nézhető, azonban első kattintásra van, hogy nem a videó oldala jelenik meg! Ebben az esetben csak azt a fület, vagy csak azt a megnyitott lapot kell bezárni, ami a videó oldala helyett máshová vezetett, majd a listán újra a lejátszási gombra kattintva fog a videó elindulni! Gyengébb gépeken a lejátszás kép vagy hanganya akadozhat, nektek célszerűbb a letöltést választanotok! a képgalériába mellékelve vannak a lejátszás elindításáról a képek! (A lap alján található!)


csaladi titkok 2013 augusztus: lejátszási lista!

http://www.boxy.tigyisolutions.hu/lista.php?_=1082

 

 

csaladi titkok 2013 julius: lejátszási lista!

http://boxy.tigyisolutions.hu/lista.php?_=1024

 

 

csaladi titkok 2013 junius: lejátszási lista!

http://boxy.tigyisolutions.hu/lista.php?_=944

 


(A 06.03-a nem lett megvágva! 13:50-nél kezdődik a családi titkok eleje!   A rész teljes hosszában rajta van!)

 

csaladi titkok 2013 május: lejátszási lista!

http://www.boxy.tigyisolutions.hu/lista.php?_=942

 

 

 

csaladi titkok 2013 április: lejátszási lista!

http://www.boxy.tigyisolutions.hu/lista.php?_=941

 

 

 


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?zoli869 [ 2018-03-19 19:19 ]

http://www.pchirek.byethost7.com/index.phpKitti [ 2016-12-18 20:50 ]

Szia. Nekem sehogy sem jelenik meg a link.. pedig nagyon fontos lenne a 2013.06.28.-ai rész kellene nekem. A 113. rész azt hiszem.Hajrá Boxy!!! [ 2015-12-12 20:49 ]

Datafos.hu elmehet a faszba!!! Boxy2.com a kiráy!!!!!boxy2 [ 2015-02-25 07:26 ]

Helló,

Most profin folytatjuk: boxy2.com ;-)Piroska [ 2014-01-06 21:17 ]

Szép estét kívánok!

A 2013. január 23. - án leadott epizódot keresem, illetve keressük, melynek címe: A múlt árnyai (Egy gyártulajdonosról szól). Ha valakinek esetleg meg van, kérem segítsen hozzá jutni. (Csak a beharangozót találtuk eddig meg.)

Köszönettel: PiroskaFeltöltő [ 2013-07-30 02:17 ]

Örülök, hogy tetszik! Amint sikerül megoldania a tárhely üzemeltetőjének a feltöltési problémákat, egyből feltöltöm a felvett részeket! Sajnos a digitális átállás miatt be kell vizsgáltatnom a TV kártyám, így egy időre lesznek részek, amiknek a felvétele nem fog tudni megvalósulni! A hírekben igyekszek majd a várható fejleményekről tájékoztatást adni!Bánáti Anasztázia [ 2013-07-28 21:08 ]

A családi Titkok egy nagyon jó sorozatFeltöltő [ 2013-07-09 15:52 ]

elérési helyei akart lenniFeltöltő [ 2013-07-09 15:49 ]

Az oldal egyre többrétűvé kezd alakulni!

Videótáron kívül élő adás tartalmának elérése helyei is felkerültek rá, ezzel is segítve a külföldieket az anyanyelvű tartalmak nézéséhez!
Hírek
Felvételek

A kölcsön tv kártyával valamiért nem váltak be az időzített felvételek! Jelenleg a set-top box-os időzített felvételeket próbálgatom, a teszt felvételek sikeresek lettek! Ha mennek a felvételek ismét vissza térek a feltöltésékre!

tovább >>


Ismét bővül az augusztusi lista

A digitális átállást követően akadtak bőven problémák! Első és legnagyobb probléma, hogy a kölcsön kártya nem automatizálható olyan mértékben mint ahogy a sajátot lehetett! A számítógép indulása automatikus a felvételek előtt 20 perccel. Ha a gép bekapcsolása után nincs elindítva a Vivo TV programja, akkor hiába van időzítve, nem vesz fel semmit! Ezért hiányosak a felvételek! A második probléma a konvertálásokkal volt! Kezdetben hang nélkül konvertálta az mp4-es felvételeket avira, hogy az oldalon lehetséges legyen az online lejátszás! Majd valami oknál fogva a konvertálások 26% nál mindig megálltak! És ezeket még mind tetézve, valami oknál fogva nem lehetett feltölteni a tárhelyre! Ezen hibák összessége okozta, hogy nem tudtak folytatódni a feltöltések! Úgy néz ki, hogy mostanra minden hiba helyreállt, kivéve a kölcsön tv-kártya automatizálhatósága! Így nagyon résen kell lennem a felvételeknél, ameddig a saját kártyát meg nem javítják! Az oldalra felkerült egy képgaléria, benne egy kép a konvertálásról és feltöltésről! A képre, majd az eredeti méretre kattintva meg lehet tekinteni a képernyőképet, amin a feltöltés, illetve a konvertálás zajlik! A meglévő anyagok feltöltése mostantól folytatódnak! Elnézést kérek a nézőktől, a technikai okokból adódó kihagyásokért!

Ismét mennek a feltöltések!

2013.07.24-től feltöltési gondok voltak a tárhelyen! 08.01-én kaptam egy levelet, hogy már megoldották a technikai problémát, azonban már kapcsolódni sem tudtam a tárhelyhez! Kiderült, hogy változtattak a kiszolgáló neven! aki utána akar olvasni itt megteheti: http://pcforum.hu/tarsalgo/104159/Ingyenes+fajlmegosztas.html A feltöltések az augusztusi részekkel folytatódnak, de visszamenőleg a meglévő felvételek a júliusi lejátszási listára is felkerülnek!

tovább >>


Feltöltés folytatása!

Ma kaptam üzenetben, hogy ismét működik a feltöltés! Ezt este ki is próbálom, megkezdem a meglévő felvételek feltöltését 24-ig visszamenőleg! Egy kölcsön TV kártya segítségével folytatom a felvételeket, ameddig a sajátomat kivizsgálják! A feltöltések a lehetőséghez képest folyamatosak lesznek!

tovább >>


Hétfői felvétel elmaradt!

A hétfői felvételek (07.29) elmaradtak! Feltételezett hiba: a bios nem kapcsolta be a számítógépet a beprogramzott időpontban! Áramkimaradásra gyanakszom, ugyanis az összes óra lenullázódott! A 24-26 adások jelenleg feltöltési gondok miatt nem tudtak még felkerülni! Ha gondoljátok itt olvashattok utána: http://pcforum.hu/tarsalgo/?fid=104159 Ezt az üzenetet keressétek: butorvilag válasza Spy33 (01:05) hozzászólására előzmény | privát | 2013.07.26. 04:14 | válasz Valamiért 2 napja nem, lehet lehet FTP-n feltölteni! A hiba úgy indult, hogy elkezdte tölteni a kijelölt fájlt, majd 5 percen belül sikertelené vált! 1 napja már az átvitel indítása után egyből sikertelen! Mikorra várható változás? butorvilag válasza PistiSan (23:30) hozzászólására előzmény | privát | 2013.07.26. 04:23 | válasz Látom a 24-25 műsort te sem tudtad feltölteni! Listád: http://boxy.tigyisolutions.hu/lista.php?_=908 PistiSan válasza butorvilag (04:23) hozzászólására előzmény | privát | 2013.07.28. 14:58 | válasz Sajnos nem, nyaralni voltam a héten, ezért is nem reagáltam hamarabb. Sajnos a hiba továbbra is fennáll! Csatlakozik simán az ftp-hez, de amint fel akarok tölteni valamit, kapok egy "Permission Denied" üzenetet. Remélhetőleg minnél hamarabb lesz megoldás.

tovább >>


Emaradt felvétel!

A csapdába csalva júliius 22-i hétfői felvétele a digitális vétel próbája miatt elmaradt! A veled is megtörténhet hétfői adása digitális beállítással lett felvéve, ezért elég kockás és akadozó a kép! A hang az folyamatos! A felvételek kedd késő este, vagy szerdától lesznek a listán! Ezentúl a felvételek analógban folytatódnak, amit lekapcsolják az analóg adást, be lesz vizsgáltatva a tv kártya! Ugyanis a tv kártya antenna jeléről a led tv digitális módban nem akadozik!

tovább >>


Csúsznak a feltöltések

A digitális átállás miatt csúsznak a feltöltések! Sajnos az első nekifutás eredménytelen volt, a bejövő antennajel gyengesége miatt! Az analóg adás megszűnése előtt, orvosoljuk a problémát! Az elmaradt felvételek megvannak, hamarosan feltöltésre kerülnek!

tovább >>


Már működik az üzenet!

Ma vettem észre, hogy az oldalon már működik az üzenet! Ha kérésed, kérdésed vagy észrevételeid lennének, az üzenet menüpontban vagy az üzenőfalon felteheted!

tovább >>


Bővült a menütérkép!

Jó hír, hogy 3 új oldallal bővült a menütérkép! Így videótár funkción kívül, bizonyos adók műsorai, élőben is követhető! A műsorújságokból követhetitek a műsorok időpontját! (1) Az élő mozi csatorna magyarul oldalon lehet magyar nyelvű filmeket nézni! A filmek tv adás szerűen mennek! A boxy videótára is itt található! (2) Az RTL Klub műsorai oldalon a streem technológia nélküli videók találhatók az RTL műsorai közül (3) Az online TV-k oldalon található a működő RTL-klub csatorna, illetve a Film+ ami előfordul, hogy az RTL2 vagy a sport1 helyén adnak! Ha nem találjátok, érdemes más csatorna helyén is megnézni! Továbbá megtalálható a film+ műsora plusz még 2 különböző tv műsor!

veled is megtörténhet ismétése

A veled is megtörténhet 2013 május 28-tól kezdődtek a felvételek! A sorozat javában ment! 2013 július 1-től folyamatosan az elejéről ismétlik! A júliusi lejátszási listában az elejéről indul a sorozat!

tovább >>


csapdába csalva

Monik kérésére új műsor került feltöltésre, címe: csapdába csalva! Hasonló reality show mint a másik két műsor!

tovább >>


veled is megtörténhet másik listán található!

Veled is megtörténhet júliustól a családi titkok listáján található! Sajnos a július 3.-én vetített adás felvétele elmaradt!

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!